• SoZŠ Integrál pro žáky se SPU, s.r.o.
  • SoZŠ Integrál pro žáky se SPU, s.r.o.
  • SoZŠ Integrál pro žáky se SPU, s.r.o.
  • SoZŠ Integrál pro žáky se SPU, s.r.o.
  • SoZŠ Integrál pro žáky se SPU, s.r.o.
  • SoZŠ Integrál pro žáky se SPU, s.r.o.
  • SoZŠ Integrál pro žáky se SPU, s.r.o.
  • SoZŠ Integrál pro žáky se SPU, s.r.o.

 

 

TENTO WEB JIŽ NENÍ AKTUALIZOVÁN, funguje pouze jako archiv.

Pro aktuální informace ze SoZŠ Integrál navštivte www.skolaintegral.cz

 

Domů Základní informace

Základní informace

Informace k obnovení docházky od 18.11.202O

Připomínám, že pokud žák nebude ve škole, musí si odhlásit stravné (do 9.00 hod.). Zaplatit stravné musí žáci, kteří ještě nemají zaplaceno na listopad a chtějí se stravovat. 

Informace o možnosti stravování od 2.11.2020 po dobu uzavření školy: 

Pokud budete chtít některý den obědvat, musíte se přihlásit 3 dny dopředu. Vařit se bude pokud bude objednáno alespoň 5 obědů. Výdej obědů bude v době od 13.00 do 14.00 hodin. Stravovat se lze pouze zde v jídelně, do přinesených nádob nesmí být oběd vydán. Platba odebraných obědů bude při opětovném zahájení výuky.

Omlouvám se rodičům, kteří platí stravné inkasem za chybně účtované stravné na říjen, omylem jsem zadala znovu září. Případné nedoplatky a přeplatky budou započteny v platbách na listopad. Děkuji za pochopení. Vostřezová

S T R A V N É :   L E D E N    2021       19 dní

Obědy:   I. kat.: 494,- Kč   II. kat.: 532,- Kč   III.kat.: 570,- Kč

Svačiny: I. kat.: 266,- Kč   II. kat.: 304,- Kč   III.kat.: 342,- Kč

Zaplatit nejpozději do: pátku 18.12. nebo ve dnech 29.-30.12. od 9 do 14 hodin.

Přihlašování  a  odhlašování  stravného:  den  dopředu,

v případě nemoci týž den do 9.00 hodin na tel.č. 224253470,

kde je i záznamník, nebo na  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript


Seznam alergenů /čísla jsou uvedena na jídelním lístku):

č.  1  Obiloviny obsahující lepek (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo

jejich hybrid.odrůdy) a výrobky z nich

č.  2  Korýši a výrobky z nich

č.  3  Vejce a výrobky z nich

č.  4  Ryby a výrobky z nich

č.  5  Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

č.  6  Sojové boby (sója) a výrobky z nich

č.  7  Mléko a výrobky z něj

č.  8  Skořápkové plody (mandle,lískové,vlašské,kešu,pekanové a para ořechy,

pistácie,makadamie) a výrobky z nich

č.  9  Celer a výrobky z něj

č.10  Hořčice a výrobky z ní

č.11  Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

č.12  Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,

l, vyjádřeno SO2)

č.13  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

č.14  Měkkýši a výrobky z nich


Informace pro rodiče, kteří chtějí platit stravné svých dětí formou inkasa:

Vyžádejte si  u svého  peněžního ústavu  souhlas s inkasem,  který odevzdáte v kanceláři  školy. Variabilní  symbol  nezadávejte, v  případě  potřeby VS se  informujte u  hospodářky. Naše  číslo  účtu na  které  bude  Vaše  inkaso poukazováno je 19-2251710217/0100.

Blanka Vostřezová, ved. ŠJ

Kontakt: tel.: 224 253 470, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript


Ceny stravného od září 2016 (zvyšují se pouze ceny obědů, u svačin zůstává

cena stejná) :

I. kat.:   7 - 10 let            oběd = 26,- Kč       svačina = 14,- Kč

II. kat.: 11 - 14 let           oběd = 28,- Kč       svačina = 16,- Kč

III. kat.: 15 a více let      oběd = 30,- Kč       svačina = 18,- Kč

Do věkových kategorií  jsou  žáci  zařazováni vždy  na dobu  školního roku, ve kterém dosahují příslušného věku (dle vyhlášky o školním stravování)



Fotografie z akcí školní jídelny:

Mezinárodní kuchyně listopad 2019

Tentokrát na téma: Příprava na vánoce - evropská kuchyně 

Mezinárodní kuchyně 12.11. - 16.11.2018

Jak se vaří u nás doma: 13.11. - 16.11.2017

Nejvíce Vám chutnal (28 hlasů): recept paní Haškové: Vepřové závitky se

                                                            smetanovou omáčkou, bramb.knedlík

Na 2. místě (13 hlasů):                  recept paní Kazimi: Makedonské sezamové

                                                            brambory

Na 3. místě (10 hlasů):                  recept paní Jandové: Rýžová kaše s ovocem

Na 4. místě ( 9 hlasů):                   recept paní Hámové: Thajské masové kuličky,   

                                                           basmati rýže   

Těmto maminkám moc děkujeme za účast na naší akci a pomoc v kuchyni.


Týden české kuchyně - krajové speciality 17.11. - 21.11.2014

Výsledky soutěže: 1. místo: Vojta Wolf            7.třída 10 správných odpovědí

2. místo: Kuba Řezníček   6.třída 9 správných odpovědí

3. místo: Anna Černíková 3.třída 6 správných odpovědí

Matěj Luža           6.třída 6 správných odpovědí

Celkem soutěžilo 6 žáků (= 2 chybně vyplnili soutěžní lístek) z celkového

počtu 95 stravovaných žáků.


Týden evropské kuchyně 23.9. - 29. 9. 2013:

Výsledky ankety


Týden mezinárodní kuchyně 24.9. - 27. 9. 2012:

Týden mezinárodní kuchyně 26.9. - 30. 9. 2011:

Týden mezinárodní kuchyně 4. - 8.10.2010