TENTO WEB JIŽ NENÍ AKTUALIZOVÁN, funguje pouze jako archiv.
Pro aktuální informace ze SoZŠ Integrál navštivte www.skolaintegral.cz
Základní informace
Informace k obnovení docházky od 18.11.202O
Připomínám, že pokud žák nebude ve škole, musí si odhlásit stravné (do 9.00 hod.). Zaplatit stravné musí žáci, kteří ještě nemají zaplaceno na listopad a chtějí se stravovat.
Informace o možnosti stravování od 2.11.2020 po dobu uzavření školy:
Pokud budete chtít některý den obědvat, musíte se přihlásit 3 dny dopředu. Vařit se bude pokud bude objednáno alespoň 5 obědů. Výdej obědů bude v době od 13.00 do 14.00 hodin. Stravovat se lze pouze zde v jídelně, do přinesených nádob nesmí být oběd vydán. Platba odebraných obědů bude při opětovném zahájení výuky.
Omlouvám se rodičům, kteří platí stravné inkasem za chybně účtované stravné na říjen, omylem jsem zadala znovu září. Případné nedoplatky a přeplatky budou započteny v platbách na listopad. Děkuji za pochopení. Vostřezová
S T R A V N É : L E D E N 2021 19 dní
Obědy: I. kat.: 494,- Kč II. kat.: 532,- Kč III.kat.: 570,- Kč
Svačiny: I. kat.: 266,- Kč II. kat.: 304,- Kč III.kat.: 342,- Kč
Zaplatit nejpozději do: pátku 18.12. nebo ve dnech 29.-30.12. od 9 do 14 hodin.
Přihlašování a odhlašování stravného: den dopředu,
v případě nemoci týž den do 9.00 hodin na tel.č. 224253470,
kde je i záznamník, nebo na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Seznam alergenů /čísla jsou uvedena na jídelním lístku):
č. 1 Obiloviny obsahující lepek (pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo
jejich hybrid.odrůdy) a výrobky z nich
č. 2 Korýši a výrobky z nich
č. 3 Vejce a výrobky z nich
č. 4 Ryby a výrobky z nich
č. 5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
č. 6 Sojové boby (sója) a výrobky z nich
č. 7 Mléko a výrobky z něj
č. 8 Skořápkové plody (mandle,lískové,vlašské,kešu,pekanové a para ořechy,
pistácie,makadamie) a výrobky z nich
č. 9 Celer a výrobky z něj
č.10 Hořčice a výrobky z ní
č.11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
č.12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,
l, vyjádřeno SO2)
č.13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
č.14 Měkkýši a výrobky z nich
Informace pro rodiče, kteří chtějí platit stravné svých dětí formou inkasa:
Vyžádejte si u svého peněžního ústavu souhlas s inkasem, který odevzdáte v kanceláři školy. Variabilní symbol nezadávejte, v případě potřeby VS se informujte u hospodářky. Naše číslo účtu na které bude Vaše inkaso poukazováno je 19-2251710217/0100.
Blanka Vostřezová, ved. ŠJ
Kontakt: tel.: 224 253 470, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Ceny stravného od září 2016 (zvyšují se pouze ceny obědů, u svačin zůstává
cena stejná) :
I. kat.: 7 - 10 let oběd = 26,- Kč svačina = 14,- Kč
II. kat.: 11 - 14 let oběd = 28,- Kč svačina = 16,- Kč
III. kat.: 15 a více let oběd = 30,- Kč svačina = 18,- Kč
Do věkových kategorií jsou žáci zařazováni vždy na dobu školního roku, ve kterém dosahují příslušného věku (dle vyhlášky o školním stravování)
Fotografie z akcí školní jídelny:
Mezinárodní kuchyně listopad 2019
Tentokrát na téma: Příprava na vánoce - evropská kuchyně
Mezinárodní kuchyně 12.11. - 16.11.2018
Jak se vaří u nás doma: 13.11. - 16.11.2017
Nejvíce Vám chutnal (28 hlasů): recept paní Haškové: Vepřové závitky se
smetanovou omáčkou, bramb.knedlík
Na 2. místě (13 hlasů): recept paní Kazimi: Makedonské sezamové
brambory
Na 3. místě (10 hlasů): recept paní Jandové: Rýžová kaše s ovocem
Na 4. místě ( 9 hlasů): recept paní Hámové: Thajské masové kuličky,
basmati rýže
Těmto maminkám moc děkujeme za účast na naší akci a pomoc v kuchyni.
Týden české kuchyně - krajové speciality 17.11. - 21.11.2014
Výsledky soutěže: 1. místo: Vojta Wolf 7.třída 10 správných odpovědí
2. místo: Kuba Řezníček 6.třída 9 správných odpovědí
3. místo: Anna Černíková 3.třída 6 správných odpovědí
Matěj Luža 6.třída 6 správných odpovědí
Celkem soutěžilo 6 žáků (= 2 chybně vyplnili soutěžní lístek) z celkového
počtu 95 stravovaných žáků.
Týden evropské kuchyně 23.9. - 29. 9. 2013:
Týden mezinárodní kuchyně 24.9. - 27. 9. 2012:
Týden mezinárodní kuchyně 26.9. - 30. 9. 2011:
Týden mezinárodní kuchyně 4. - 8.10.2010